hahaha

d va ett himla gnäll på dej gumman! ;) har ju inte tiiiiid å blogga jämt.. :P men ok då du ska få en blogg! <3 hehe love u!


I natt fick man sova 2,5 timmar, å sen upp klockan 6 för att jobba, jobbade i nio timmar ( Lunch 1 timme ) Sen in på stan för att köpa den sista julklappen, men absolut inte den oviktigaste, utan snarare tvärt om! :P

VARFÖR e folk så dumma så dom åker å Julhandlar till julborden NU??
Det har varit så SJUKT mykke folk de senaste dagarna, jag har ont i hela kroppen å i öronen av kassans blippande i 8 timmar! Alla kassrona var öppna å köerna sträckte sig stund vid enda ner förbu djur maten!! :O
Kaos!
Men d e kul så det e lite fart, blir alltid roligare å jobba då.. men helt totalt kockt e ja!!

I morgon har jag iaf sovmorgon! får hoppas att jag för en gångs skull får somna som jag ska då iaf.. e så less på mina insomnings problem! blää*

I kväll kommer charsten hem =) Ska bli grymt roligt å träffa han igen!

Haha, VÄRLDENS suraste busschaffis åkte jag å Malin med i dag iaf.. haha jag tappade hakan!! Ingen service inriktad karl alls detdär iaf... Nu vet ju jag inte riktigt vad det handlade om.. Men en man som inte kom i från sverige skulle kliva på å betala.. sen hör vi hur chaffisen säger, Blev du tänd av att dendär låg där eller?! å då går mannen in på bussen å chaffisen säger då efter han Din jävla ärthjärna..

haha VA?! säger man så till sina kunder? Va d nån som var en ärt hjärna så var det ju han...

Har precis svullan en sub..:D det å taccos, ginns det nån godare mat?? näe!!

Nu orkar jag inge mer, nu ska jag ringa Erika å sen ska jag fortsätta kika på singing bee...

<3 Du e den jag andas för! Vill alltid leva med dej! <3

VARNING!!

Numera, när det finns varningstexter på cigarrettaskarna borde liknande varningstexter även sättas på öl- och ciderflaskorna, exempelvis följande:

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det.

VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen.

VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna.

VARNING: Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du är osynlig.

Viktigt!! Sprid detta vidare, alla borde verkligen få veta riskerna med att förtära alkohol!


GLAD! :D

Fick faktiskt lite pluggande gjort i går endån ( i natt ) men då jag skulle in på hemsidan för att kunna fortsätta plugga visade det sej att den var nedstängd tills i dag klockan 16... suck

Hela dan i går gick så sjukt snabbt!! Jag hann ingenting.. det var helt enkelt för många bra filmer på tvn!
Men i dag kommer jag hinna destå mera!

Var å hälsade på min vän mikka i fredags.. det var såå länge sen! Alldeles för länge sen!! Tindra har blivit så stor å såå duktig på att prata.. det var så kul å sitta å fråga henne om dagis å hennes kompisar! <3 Kommer på Mådag igen! ( Om vi får :P )

Å det ska bli så gryymt roligt att Micka vill fira nyår med mej igen! =) haha D var ju ett tag sen nu! Hmm å av NÅN anledning blidde det ju inte så lyckat heller.. haha :S men vi får ta igen det nu då! =)

Saknar min älskling =( det e så tomt, men snart kommer du hem igen! :P å då blir d inte nådigt.. haha  ;)

Näe nu ska jag äta nåt! soppa tror jag! =)



Tänkvärt

Om du accepterar den jag är

slipper du bli upprörd när du upptäcker att jag inte är den du tycker jag borde vara

och besparar dig alla de besvikelser

som beror på dina egna orealistiska förväntningar

************************

Never argue with an idiot
they drag you down to their level
then beat you with experience..


*************************
Ångra aldrig något du gjort
du kan endå aldrig göra det ogjort
se dina upplevelser och tidigare erfarenheter som en kunskap
att stoppa i ryggsäcken
för allt du gjort och som hänt dig har skapat dej till den du är idag!
Var stolt över den du är och din kunskap om livet!
För du är den du är
och det kommer du alltid att vara!

************************

Stå på dig!
annars kommer nån annan att göra det!


Älska vårat sverige? :O

Välkommen till Sverige!

Sverige - Där fyra kvinnor I TIMMEN blir våldtagna
Och tånåringar dunkar ner tånåringar till ett underbart vinterland,

Där H&M-idealen har sitt ursprung
och flickor lär sig att de bara duger med en man mellan benen,
där flera å flera räknar revben och ber till toalett guden,

Där ungdommar flyr verkligheten med vita pulver
och 13-åringar blir stupfulla och utnyttjade av nästa-vuxna,

där barn och ungdomspsykeatrin svämmar över av dystra tonårs själar
som ritar i hud

där kvinnor år 2008 tjänar mindre än män

där du kan tvinga dig in i en tjej, och sedan skylla på att hon hade stringtrosor

där det talas om välfärd och jämnlikhet men ingen fattar innebörden..

Varmt välkommna till vårat vackra sverige... ;)

Total förvirring


Har fått mycket gjort i dag, mycket av de viktiga sakerna iaf!
Det är helt enkelt inte omöjligt, det kan gå! Stor sten som släppte, men en ennu större fann sin platts ganska så fort..

Skall strax gå å lägga mej å läsa min ekonomibok, det kommer krävas en hel del, men det ska gå, å det e så sjukt intressant vilket gör det hela lättare! Mycke läsning blir det

Några bilder på gänget senaste veckan =) I just love ya!



















Haha vi e sjukt knäppa, men vi hade grymt kul!

Haha ja, d va det jag orkade med.. lite krångligt juh.. men d gick! :P
Får komma flera bilder sen nån gång!

Nej nu blir d till att stoppa näsan i boken!


16 dagar kvar till jul!

så e d!

Det vi förstår e på en helt annan nivå än själva verket! haha aa.. så e d!

I möra åker en av dom bästaste som finns hem.. Jag kommer sakna er så otroligt mycke! men det bästa e att ni faktiskt snart kommer tillbaka.. å d dröjer inte så länge :D Gladast!

Älskar dej så otroligt mycket zabine.. Jag e så glad att du alltid finns för mej! fattar inte att du orkar, men jag e grymt glad att jag alltid har dej att vända mej till! Du måste flytta hem!

Å alla mina andra vänner! Fan vad hade jag gjort utan er??

Love you!

Natti <3


Fredag

Jävlar va vägen var vinglig i går, har aldrig varit med om någe liknande! Men d känns ju i dag kan jag lova! Några minnes luckor finns det!!

Fan vad jag längtar till jul!! :D

Det är konstigt att vissa folk endast reagerar på att något inte står rätt till då ett felande beteende blir bemött med ett annat feelande beteende.. Tänk om lika många personer hade ingripit å försökt att ställa saker å ting till rätta på en gång när det visade sej att en storm var på väg.. ja, jag hade nog röstat för ang det! Fast det e ju klart att det är ganska lätt att få sina vänner och tro det man vill att dom ska tro. Det är trist att vissa inte kan se saker för vad dom verkligen är ist för att endast kolla på informationen dom får genom en enkelriktad gata! det finns alltid 2 sidor av varje händelse och historia..
Men det är klart att man inte kan veta hur allting ligger till igentligen om man aldrig får reda på all information! Å då kan man ju ochså fråga sig varför all infromation inte har kommit ut.. jo för vissa går inte om kring å sprider ut " alla snaskiga" händelser och detaljer för folk...
jag försvarar ingenting, man kan tycka att dittan å datten är fel, även det ligger i betraktarens öga, för än en gång finns det olika versioner på allting.. men det är nog konstigt tycker jag att vissa endast reagerar åt ett håll.. varför är det ingen som bryr sej i hur hon beter sig mot han? kan ju tänkas bero på att hon aldrig berättar hur hon beter sig mot han... vad vet jag! eller så skiter ni i det helt enkelt... för ni ser ju inte vad han får går igenom...

nu skiter jag idethär!
Nu ska jag ut å kasta lite snöboll med mina hundar och sen ska jag gå å sova!

OVER AND OUT

Svar på kommentar..

Haha, hmm vet inte om personen ovan vet att jag inte e 14.. skiljer sej bara en sisådär 10år.. Men att om man e omogen eller ej har men ålder att göra.. ja det går ju att diskutera, så vitt jag vet har hur mogen man e med utveckling osv att göra, inte enbart hur många år man levt.. men eftersom att personen i fråga tror sej veta att jag är 14, men jag själva verket är 24, fan jaa.. då måste jag vara riktigt mogen då, efter som vi räknar i år här tydligen! :D:D

Nej men allvarkligt talat, fattar du inte att detta inte har med hur mogen man e eller inte å göra?? använd dina sinnen du blivit välsignad med då du föddes å kika liiite längre än näsan räcker, så kanske du ser vad det hela handlar om och vad det igentligen är du håller på att ställa till med.. tycker ÄRLIGT talat att det e FRUKTANSVÄRT! å sen får jag vara hur fjantig eller inte, på en buss eller ej som hälst.., men om du sopar framför din egna dörr borde du kanske se att det du håller på med e liiite allvarligare än "några fjortisar på bussen" det är inte bara ditt egna liv och dina egna kännslor du leker med, utan det är faktiskt dina barn det handlar om!

Måndag 1/12

Då var första dagen på skolan avklarad! Ska bli riktigt roligt att sätta igång å plugga på riktigt, det blir nog i morgon! :D

Det var så jävla bra uppradade kriterier för varje betyg.. ska självklart stenhårt sikta på mvg.. i allafall så långt det går! Blir ju lixom roligare när man pluggar för att man VILL lära sig ist för att plugga för att mabn MÅSTE lära sej!

Företagsekonomi.. haha låter lite viktigt faktiskt.. :P

Nee nu ska jag sova en stund!! GÄSP*

Puss

Helgen.. :D

Ja rejält rolig helg! Torsdagen hade ju inte kunnat bli bättre.. fredagen blev en slappar dag, å lördag kväll blev rejält kul den med, iaf på förfesten å på efterkvisten!

Började hemma hos oss, fortsatte sen till g3 men det va inge ens nån mening att prova å komma in, så vi gick på The rock, fortsatta sen till Twin.. HAHA d skulle vi iinte ha gjort.. men det var lite kul då vi faktiskt kom på vart vi hade hamnat!! Haha.. å nee zabine d va inte mitt fel att du blev uthastad.. HAHA men såå jävla roligt.. dit går man ju endå inte igen!

Man kan ju föndera på om kiss byxan å hans familj kommer forsätta spana in kissande rumpor... hahaha.. han va nog inte berädd på att han skulle åka samma buss som oss hem, å inte heller att jag skulle konfrontera han!

Det e såå roligt å vara barnslig i bland... nån måste ju tillföra några goda skratt till denna tråkiga värld som endast e uppbyggd av falskhet å lögner.. då bjuder jag gärna på mej själv så även vanligtvis buttra personer ochså får skratta lite.. :P

I möra börjar skolan.. väldigt lång dag första dan.. hela 2 timmar..

nej kanske man ska ta å gå ut med odjuren innan man hoppa i säng!

Hade en grymt rolig helg!!

Vi måste se till att det inte tar för lång tid innan du kommer hit igen! Love U!

Natti


RSS 2.0