blogg flugan

har nog avtagit endel.. eller iaf för mig!

Men jag vill iaf dela med mig av ett så otroligt fint kort på min gumma! älskar dej såååå mycke!! <3



PUSS :D

30 september

30 september för lite mer än ett år sedan..
Surrade med Zabine i går och sjukt många kännslor och minnen dök upp igen..
Det började med att jag var på jobbet, fick ett mess av Z att i morgon skulle hon bli igångsatt, vi bestämde att jag skulle följa med på förlossningen, tod rödingen och gasade upp och kom fram rätt sent på kvällen..
Var så himla nervös så jag kunde inte sluta surra, haha å zabine somnade mitt i en mening.. så jag tror inte ens den diskutionen avslutades... ;)
morgonen efter var det bara att packa sig i väg, jag å Fanny åkte på stan å köpte videoband till filmkameran och subwaymackor.. När vi kom tillbaka blev inte alls mycket som vi hade planerat, läkaren kom in och berättade att av olika anledningar skulle det bli akut kejsarsnitt...
på 10 minuter var vi nere på OP och nästan färdig..
spänningen och rädslan över om det gått bra eller ej gjorde den korta tiden det egentligen tog, till en evighet innan pärlan va ute! kommer ihåg hur underbart det känndes då jag hörde fösta skriket av min lilla fina! Jag och fannys tog henne sen till rummet intill för att klippa navesträngen.. kommer aldrig glömma dom små mörka ögonen som kikade upp ur den varma filten.. Det var en sån grym kännsla att få vara med då hon kom till världen.. Å zabine klarade det så grymt bra, har alltid varit och kommer alltid att vara så himla stolt över dej gumman, du var så himla duktig denna dag! ärligt vet jag inte om jag hade klarat det så bra som du gjorde!! verkligen oförglömligt!
Å nu har hon blivit hela ett år pärlan! det känns verkligen inte som om det var så länge sen vi åkte in på BB.. men tiden går så sjukt fort!
Å går precis som om hon aldrig gjort något annat gör hon nu! Grattis Wilda! Min underbara pärla =) <3
Jag hoppas du haft en underbar dag med ennu mera presenter och glädje på din dag!!

---------------------

Jag fattar inte, det måste vara någe fel på min blogg, ser nu att bla inlägget jag skrev efter kryssningen inte hade lagts ut.. kanske jag som e ringrostig helt enkelt..

Nej nu ska jag hoppa i säng, helt slut efter 50 mils bilkörning.. å inget skoterköp blev det heller.. får sii i mööra ist!


RSS 2.0