Öppna och Oöppna dörrar

Glädje fyllt, jobbigt ovetande och sorg..
Mycket händer som bildar otroligt balandade kännslor inför framtiden..
Säkert både bra och dåligt på många sätt. I bland önskar man att man kunde välja bort, vissa iaf, av de jobbiga sakerna, men tyvär är ju fallet inte så. Ibland får man helt enkelt bita i det sura äpplet hålla huvudet ovan för vattenytan kämpa uppåt oavsett hur ofta man än vill släppa taget och lägga sig på botten, två steg frammåt och ett bakåt, och tillslut kanske man får det man kämpar för. Inte alltid, men nångång plockar man vinstlotten, och det är dom gångerna man skall glädjas och njuta av det så mycket man kan, ladda batterierna tills det är dax att brottas med nästa motgång.

En annan sak som är svår, är då man vill två saker otroligt gärna.. men om man väljer dörr nr 1 kan det sätta käppar i hjulet för dörr nr 2... vilket gör ett sådant val ganska svårt. I bland kan man helt enkelt inte följa första kännslan och göra det man verkligen vill ( speciellt om det är två saker man vill), för då kan det bli problem med det andra som står högt på listan...
Krångligt och jobbigt.. i bland önskar man att man kunde få en inblick i framtiden, vissa val skulle bli så sjukt mycket lättare då!

Men hur brottas man med kännslor som övervinner ens förstånd då? Händelser och kännslor, som man försöker förbereda sig på men man inte ens vill fantisera sig att känna, för man klarar inte av det.. paniken tränger sig på och man avbryter förberedelsen omgående, tränger bort det och låssas som ingenting..
Man försöker ofta förbereda sig mentalt då man vet att nånting hämskt kan komma att hända, kan ju vara allt ifrån mycket simpla saker till extremt otäcka saker.. man förbereder sig ofta mentalt om man har vetskapen att så kan ske.. Men då man inte klarar av det då? då man varken vill se, känna, ha någon som hälst vetskap och framför allt inte uppleva.. hur gör man då?
En människas psyke e otroligt intressant. I bland önskar man att man vore världens bästa psykolog! Men frågan e om vissa saker skulle bli bättre endån..




RSS 2.0