Vardagen

japp, nu e man tillbaka till vardagen igen.. jobben har börjat rulla in och allt annat börjar falla på sin vanliga platts! Fullt upp heela tiden! Jobbat mellan 9-18,20 i dag, hem och byta om å sen iväg till Näset för en ridtur, kom hem vid 21.30..

Träningsvärken från ridturen i förrgår har inte lagt sej, men det gick ganska bra endån, körde lite galoppfattningar och balans + lårmusklerna och lät bli dom redan onda områdena! :P

5:te dagen på ren cambridge kur är nu över! går ju riktigt bra det här! Förutom att ALLT på willys luktar så sjukt gott.. det e inte roligt å sitta och sälja mat hela dagarna kan jag lova! och inte tala om våran nya avdelning med färskt bröd och godsaker... Vitlöks brödets doft skulle när som hälst kunna få mej att fuska! man kommer på sjukt många nya maträtter då man sitter där och plippar varor hela dagara och inte fått käkat vanlig mat på 5 dygn! ;)

Men det går bra.. har kommit över värsta hunger perioden nu, och hungern dämpas väldigt fort! räcker med ett glas vatten så e den borta!

Känns kul att jag kommit igång med ridningen igen! var en heel del år sedan! ser fram emmot då jag e färdig med påbättringen av grunderna! så att jag kan få börja hoppa igen! =)

Nej kanske man ska ta och proppa i sej sista delen av shaken, lite mera vatten och sen ta en tur till sängen! jobb hela helgen!..

Natti

TURKEY

Här kommer bilderna från den sjukt underbara resan till Turkiet Alanya =)

   

Sex on the beach lite mat och min älskling med en orgasm i munnen! :P
Maten var en grymt god friterad rulle med köttfärs och ost innuti med nån sås och sallad! MUMMA

   

Lite saker att köpa på gatan 2 piggelin drinkar, som var så SJUKT goda, jag snodde ena Dennis! :P min dagliga dos av Bailys och vårat kvällsbord på hotellrummet med gott att dricka och musik! MYS <3

    

Nått hus, en mini mini golfbana Dennis och Niclas, den otroligt veckra Cleopatra stranden! Niclas och Anna Träffade vi första dan på Turkich hamam (reserverar mig för felstav! ) 2st otroligt trevliga prickar, men tyvär tappade vi bort dom på kvällen =(

   

Dennis och Niclas på nån leksaks grejjs vid stranden! Turkarna har satt upp hur många sånnadär som hälst då dom tycker att folket i Turkiet e alldeles för lata och hoppas på att dom skall börja röra sig mera... Anna Vid havet, lite folk som badar och Dennis, Niclas och Anna igen! =)

   

Lite inhandlat de första dagarna! =) en utav båtarna i Hamnen, dock inte den vi åkte med.. Min älskling på båten, havet och berget <3 blev en båt tur den andra dagen, mycket sol, bad från båten och guidad tur runt alla klippor, grottor och stränder! det var så otroligt vackert!

   

Älskling som hoppar från båten, bild från båten och på en annan båt som också åkte om kring.. på klippan står några killar och ska dyka.. Måste understryka att det var riktigt högt! bilden e inzoomad! turisterna fick inte hoppa från klippan längre då det hade hänt nån olycka tidigare, så vi fick beskåda då dom gjorde det ist!..

   

Min finaste <3, lite bad från båden, vatten och maten på båten! vattnet var så klart så man kunde se fiskarna utan större problem, syns inte så bra på kortet dock.. maten var det absolut inge fel på!!

   

Några lego liknande betång klumpar som dom byggt en fyr på.. En grotta som vi tror hette The Devils cave som Dennis snabbt snorklade in i! en strand där folk förr i tiden åkte i land på för att tvätta sig i "Rummen" i berget.. och en vacker bild på klipporna i havet! <3

   

Första drinken är en drink som vi fick då vi frågade om piggelin... hmm den blev rosa av nån anledning, god dock! =) den gröna var inte direkt nån höjjdare! men Bailys duger ALLTID!! :D sen några bilder på restauranger / pubbar men neonlysena fångas upp lite konstigt av kameran tyvär =(

   

Här är vi på dykarturen, 12 meters djup men full utrustning i underbart vackert vatten, vit sand på botten och stora klippor här och där, helt sjukt underbart var det!! första kortet är dom fiiina dräckterna, andra e där vi dykte, 3 när några går ned och 4 jag och älskling i våran vackra outfit! :P

   

Älskling står och knäpper kort på dykar gruppen efter oss, 2 st som jobbade på båten! =) Haha här skulle vi vara sexy, och älsklingen som knäpper kort på mej!

   

Bilder på det vackra vattnet och fining innan han hoppar i och snorklar en skvett! =)

   

VI nder vattnet! man e ju såå snygg! haha eller inte, men det ver såå grymt! längtar tillbaka som en tok! ärligt så var det nära att jag inte tordes, men jag drog mej i kragen och sjönk ned till botten jag med, och jag ångrar det inte en sekund!! Det var guiderna som tog kort och filmade oss under vattnet, och andra kortet är Okej tecknet man skulle göra för att visa att allt var bra! =)

    

Med i gruppen efter oss var även en liten tjej på 8-10 år som dök, det var hennes andra dyk! tyckte hon var så otroligt duktig! =) önskar jag också började i den åldern!!

   

Så här fin var sängen varje dag då vi kom hem! =) Dennis har lite roligt på min sol brännda rygg! :p min absolutaste fining! <3 och lite mera inköpta prylar..

   

Lite mera kläder och parfymer, en liten gatu affär och en Angel parfym till min fina Ängel! =)

    

   

   

På kvällen efter dykarturen blev det en sväng på Jetski! Fort gick det och riktigt kul var det! jag bara MÅSTE skaffa en såndär! Solen och saltvatten i ögonen var väl inte det trevligaste, men allt annat övervägde tungt! =)  Blev grymt varnade att om vi krachade skulle vi få betala 10,000 Euro! bära eller brista tänkte vi...

   

Dan efter blev det slappa och bada och sola vid hotellets pool! =) Vi åt Passions frukt direkt från trädet och sen käkade vi en varsin suuper smarrig glass, har aldrig ätit godare citronglass i hela mitt liv! :P

   

Haha min älskling härmar nån turkisk dans tror jag :P såå söt! Andra är vad vi tror är ett lime träd och det andra Granatäpple, sen skylten på bakgården till vårat hotell! =)

   

Min älskling, vi och jag.. haha jag kan inte gumman, jag är helt enkelt inget duck face..:P

   

    

Några bilder sista dan på kvällen från stranden, det var så sjukt varmt i vattnet dygnet runt.. nästan så att det inte var svalkande!
Sista kortet är utanför polen på vårt hotell.

   

ca 1650 SEK. Jag och min ny inköpta klocka, Vårat kök i lägenheten! Rosen i flaskan fick jag av Min Dennis på kvällen då vi var ut och käkade. Morgonen efter var den vissen :,( va inte alls kul!..

Vi hade 45 grader på dan i skuggan och närmare 50grader i solen! På kvällen var det runt 37grader varmt!
Vi hade det såå underbart, och om det blir som vi hoppas drar vi iväg till varmare bräddgrader igen på en dykar resa runt Januari nånting, Vi fick verkligen blodad tand! Ska du hänga på?

Det var det jag hade att bjuda på nu! Vill ni se mera kort och filmer så får ni komma å hälsa på! =)  DO IT! =)

**************<3<3MEMORIES FOR LIFE!!<3<3**************






 


hemkommen..

japp det e vi, å fullt upp har vi hela tiden! Men en riktig blogg och bilder kommer upp lite senare, måste sortera och gå i genom alla bilder först! håll ut ;)

I går var det surströmmings fest i stugan med allt som hör därtill och i dag har det varit fullt upp med bilköp och tur Till Gabriella och Dennis då min dator behöver en rejäl genomgång.. Tack för chokladpuddingen! Det var mycket muma!

I morgon blir det till att ringa massa samtal och fixa och dona med en massa, plus en lång väntan i telefonkön till läkaren! har problem med mitt öra plus ganska grova problen med min mage sen Turkiet! =(
blir även en tur till Brunflo efter att Dennis slutat jobbet för att chippa wii´t och sen blir det röjjning i lägenheten, tror vi har packning mera eller mindre överallt.. 

E numera lycklig ägare till en xc70-00 4wd turbo. Nån som är intresserad av att köpa audin?
eller vet om några snygga fälgar till volvon?

I morgon börjas det igen, ett par veckors kur på cambridge!
wich me luck ;)

natti på er, dags för sömn

nån?

Nån som vet hur man botar tandläkar skräck? eller rättare sakt spruträdsla?
OM nån vet, meddela mig gärna, typ ny genast omgående på en gång!
Timmarna räknas ned och snart e det dax..
Kan inte nån bara komma å säga ett magiskt ord så känns allt bra sen igen..

Fundulerar ärligt talat på att skita i tiden å leva med det onda ist..
Men det e nog inget alternativ..
nej kanske ska gå en natt prommis på dom UPPLYSTA gatorna i torvalla.. det e fan kolsvart över allt..
men med nikita i koppel så går det nog...

Byt med mej!

Nu e det grejjor på g!

Jag är inte alls mycket för att spela tv spel, har därför en tid sökt efter ett spel som både jag och älskling skulle tycka om att spela.. hittade då vi var på ÖoB för 3 dagar sedan, LOST, läste på det och båda tyckte det lät suuper! dagen efter satt vi igång, jätte spännande, otroligt bra gjort och lagomt klurigt! vi satt kanske 2 timmar och sen var det dag för sängen, i kväll slog vi också igång spelet, satt kanske 1,5 timme till och spelade, precis då man trodde att spelet hade kommit till sin höjdpunkt, man hade kommit in i handlingen och trodde att nu skulle det börja hända grejer... nemen då var det SLUT! fan blev jätte besviken, rekomenderar verkligen ingen att köpa detta spel!

På Fredag eftermiddag blir det en sväng ned till Övik, våran lilla gumma har blivit sjukt stor och det e dax för dop... kan inte hjälpa att jag e lite nervös.. :P sikken tur att jag har köpt vatten fast mascara i dag, det lär behövas, speciellt med dina låtval Zabine! ojoj.. :O men det ska bli såå himla kul att entligen för en gångs skull komma och hälsa på er!! har längtat såå!!!

Fredag den 14 drar vi och lämnar er andra hemma i östersund för en vecka i Turkiet! Underbart.. men har har förberett mig med det starkaste solskyddsfaktorn! skall tydligen behövas nu har jag hört... 32grader varm på KVÄLLEN! jag kommer se ut som en kräfta efter första dan! det blir pressning i långärmat och långbyxor på hög nivå för mig! jag och älskling ska njuta, rå om varandra, skaffa underbara minnen och ha sååå skoj! Jag e lyckligt lottat som får uppleva denna resa med dej älskling! <3

RSS 2.0